Söndag & feeling

Hejsan,

Har ni en bra söndagsmorgon? Det har jag i alla fall. Sitter i lugn och ro i mitt rum och dricker kaffe. I morgon börjar mitt höstlov och jag är så lycklig över det. En hel vecka utav bara chill. Eller nästan i alla fall. På onsdag är det lovskola, för jag vill ha bra betyg och på torsdag ska hela familjen till Liseberg. Nu är ju det inget jag hurrar över eftersom jag har svindel och åksjuka och innebär att jag inte åker speciellt mycket. Jag spelar mest på chokladhjul och käkar sockervadd. Så ur det perspektivet är det kanske lite meningslöst men det är mysigt och väldigt roligt så det blir nog bra.

Jag borde på tal om inget städa mitt rum. Jag har en stor klädhög i ena hörnet och det är saker överallt. Jag måste verkligen städa men ni vet hur det är? Man vill men orkar inte. Kanske gör det någon dag, när jag får feeling. Har ni också sådana dagar? När man bara får feeling för något och drar iväg något kopiöst och sedan inser man att man typ gjort klart en inlämning eller städat hela sitt rum?  Jag är sådan och då kan jag inte stoppa mig själv alls. Men jag tänker att det är bra på något vis…

Bild 2015-10-25 kl. 09.02 #2

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>