Bra fredag & 5SOS konsert

God morgon alla ni!

Hur har ni denna lördag? Jag har det bara bra. Jag hade en väldigt fullspäckad fredag. Jag och mamma var och åt på en restaurang, vilket var väldigt mysigt. Vi gick sedan till konserten där min syster skulle spela och det var otroligt bra. Det jag dock inte fattade för en mamma sa det typ 40 minuter innan vi gick till konserten var att Nassim al Fakir skulle vara med. Han var också otroligt bra och duktig. Det var överlag en bra kväll jag hade otroligt huvudvärk hela tiden eftersom jag endast hade druckit en kopp kaffe under hela dagen. Jag får dock skylla mig.

Det bästa under hela fredagen var dock att jag och en kompis fick tag i biljetter till Sounds Live Feels Live som är 5 Seconds Of Summers turné som äger rum nästa år! Jag är så sjukt glad över det! De släppte ju även en album igår. Vilket jag i detta nu när jag skriver inlägget lyssnar på för första gången och det är otroligt bra måste säga, det jag hört hittills i alla fall. Idag kommer farmor och farfar hit och det ska bli roligt. Jag har inte sett dem på jättelänge. Så det ska bli kul. Vad ska ni göra denna lördag?

Bild 2015-10-24 kl. 09.38

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>