Snart lov!

God morgon på er,

Idag är det fredag och den sista dagen innan det är dags att ta lov! Har ni lov nästa vecka eller jobbar ni kanske? Jag har i alla fall lov och det ska bli otroligt skönt att så sova så länge man vill och inte behöva tänka på något annat än sig själv. Jag ska dock på lovskola en dag eftersom jag ska jobba lite matte och lite annat smått och gott. Det känns skönt att få kunna lägga ner allt krut man har på läxor och annat en dag och sedan kunna fokusera på att ha lite ledigt. Det är inte bara sista dagen inan lov utav 5 Seconds Of Summer släpper ett nytt album idag och jag är så taggad. De släpper även biljetterna till deras turné idag.

Jag ska även äta med min kära mor på stan idag innan vi beger oss för att kika på min lillasyster som ska spela ihop med musikskolan. Det ska blir väldigt roligt. Jag gillar att sitta och lyssna på sådant. Det känns så ”levande” på något vis. Man kan bara luta sig tillbaka och lyssna. Sedan är de som spelar otroligt duktiga. Det är inte lika roligt att sitta i publiken när det är nybörjare som spelar. Det låter inte jättebra men det är roligt att de göra något som det tycker är roligt och att det inte slutar utan fortsätter. Jag har inte det tålamodet så det är en stor eloge till de!

Bild 2015-10-23 kl. 07.39

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>