Youtubers & 5sos

Hejsan,

Sitter och kikar på lite AmazingPhil och dricker kaffe. Det är väldigt bra att kika på AmazingPhil och Danisnotonfire när man är lite nere eftersom de båda är otroligt roliga. Man glömmer bort alla problem. Det är lite som terapi att kolla på olika youtubers. Man flyr från verkligheten samt att man kan få sig ett gott skratt. Idag är jag hemma och ska bara ta det lugnt. Hade tänkt plugga lite och sådär.

Jag är så taggad, vet ni varför? (Det klart ni inte vet) 5 Seconds Of Summer ska göra en ny turné som heter Sounds Live Feels Live och jag vill så gärna ha biljetter. De släpper biljetterna i morgon och jag är lite nervös om jag ska vara ärlig. Jag hade tänkt gå på deras förra turné men jag skulle ju på 1D och hade då inte råd att gå på båda. Men nästa år ska jag på deras konsert, så är det bara!

Hoppas ni får en bra dag!

20151022_092857

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>