Rent allmänt

Hejsan på er!

Hur har ni det? Jag har det bra tack. Nu är det äntligen höst! Jag älskar hösten, det är min favoritårstid. Det är så mysigt. Det är så fint ute och man får mysa ner sig i tjocka tröjor och drick te. Gillar ni också hösten? Det finns ju de som verkligen inte gillar hösten alls. De anser att det endast är jobbigt med denna mer eller mindre kyliga årstid. Jag älskar den dock. Ska sätta mig och göra lite läxa hade jag tänkt. Har nämligen test/prov i idrott snart. Då kanske ni undrar hur man har prov i idrott och jag ska förklara. Vi har fått en bok och ska läsa den och sedan får vi frågor om allt i boken. Spännande va?

Hoppas ni har en bra dag!

Bild 2015-10-21 kl. 12.16

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>