One Direction – Perfect

Hello,

Som ni kanske vet (vet ni inte berättar jag det nu så ni behöver inte vara oroliga) älskar jag One Direction. Ja, jag är en utav de där skrikande tjejerna man ser ifrån klipp på deras konserter. Jag har tyvärr endast vart på en konsert och det var nu i Juni. Det var inte det jag ville ha sagt med detta inlägg utan att dessa brittiska dudes i fredags släppte en utav de bästa låtarna ever! Låten heter Perfect och har ni inte hört den finns den här att lyssna på ihop med deras musikvideo som fick mig att sluta andas och bara stirra i 4 minuter, varsågoda!

YouTube Preview Image blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>