Hollywoodfruar & låtobsession

Halloj,

Hur har ni det idag? Jag har det bara bra. Har glidit omkring i mjukisar hela dagen och känt mig allmänt ledig och lite efter. Precis kollat på senaste avsnittet av svenska Hollywoodfruar och jag vet inte riktigt vart jag ska börja. Det är ett underhållande program men ibland känner jag i alla fall att vissa fruar får ta och lugna ner sig lite. Man kan inte bråka hela tiden. Ibland får man bara le och göra som man blir tillsagd. Men det är väl överkurs kanske? I alla fall så älskar jag programmet och kan knappt bärga mig till nästa avsnitt.

Har fått dille på Zara Larssons nya låt Never forget you som hon och MNEK gjort. Den är så otroligt bra! Jag har spelat låten typ 1000 gånger. Jag är en sådan person som spelar en låt till jag tröttnar på den och sedan vill jag typ inte höra låten mer. Eller jag är likadan när det kommer till film, serier och podcasts också. Jag spelar typ samma om och om igen tills jag tröttnar och sedan vill jag inte veta av låten, filmen eller serien mer. Lite tråkigt på något vis…

Kram!

20151011_114546

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>