Chipsälskare & mattetalanglös

Hej!

Hur har ni det? Jag har det bara bra, lite segt. Jag är som ett segt tuggummi idag. Det känns som det är söndag och jag har dragit omkring i tofflor och hoodie hela dagen och bara inte gjort något alls. Jag är helt ärlig när jag säger att jag inte brukar göra det. Jag är så dålig på att vara ”ledig” men idag är jag ganska bra på det, om jag får säga det själv. Jag längtar endast till en enda sak och det är att få krypa ner i sängen och käka chips medan jag kollar på en film. Detta ska (som ni kanske förstår) bli kvällens aktivitet. Jag Älskar chips och jag Älskar mig sköna säng, så det jag ju inte bli bättre!

Jag har för övrigt inte kunnat hållit mig ifrån plugg, vilket alla vet som går i skolan. Så jag har sysselsatt mig med lite religion faktisk. Jag har läst lite om de fyra olika etikerna. Jag fattar att ni inte riktigt tycker det är väsentligt men ändå. Jag ville bara säga det. Är det någon där ute som läser matte 2 på gymnasiet och fattar något över huvud taget kan väl du kära människa kontakta mig. Jag fattar nada. Jag går kursen matte 2 och känner helt ärligt att jag är glad över att få godkänt eller E som man får nuförtiden. Jag är sämst på matte. Har aldrig fattat, någon som inte heller har en mattehjärna som fattar vad jag menar?

20151010_163256

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>