Fikamys & skolfoto

Hejsan,

Hur har ni det i denna kyla? Jag har det bra, dock fryser jag som en galning! Sitter inlindad i en filt jag fått i julklapp som har armar och hinkar i mig kaffe för att få tillbaka min normala kroppstemperatur. Idag har varit en bra dag, om jag får säga det själv. Efter skolan gick jag och en kompis och fika vilket var supermysigt! Kändes skönt att få sitta lite i lugn och ro och prata om allt och inget. Vi ses ju bara i skolan och då kan man ju inte riktigt prata om vad som helst utan måste anpassa sig lite.

Idag har jag även tagit skolkort tillsammans med min klass. Det gick bra. Jag spillde inte på mig innan kortet och jag tror inte att jag blinkade på kortet. På något sätt blir jag så fruktansvärt nervös när det kommer till skolkort. Man vill ju se bra ut på kortet eftersom ALLA på hela skolan har tillgång till denna lilla fotobok. Så det känns pirrigt men det blir nog bra. Hoppas jag i alla fall. Hur har eran dag varit?

Bild 2015-10-09 kl. 20.07

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>