Morrn morrn

God morgon!

Hur har ni det idag? Jag har det ändå okej. Jag känner mig lite bättre och ska ägna dagen framför datorn och göra det är jag ganska bra på om jag få säga det själv nämligen ingenting. Jag kollade för övrigt på Marika Carlssons föreställning en negers uppväxt och den var så otroligt bra! Jag älskade den! Har ni inte sett den finns den på svtplay att kika på om ni känner för det. Hon bakade verkligen in allvar och humor fantastiskt bra. Jag tror nästan jag ska kolla på den idag med bara för att.

Jag hade även tänkt idag att försöka göra sånna där tråkiga saker som typ rensa på datorn och kanske till och med rensa lite i mitt rum. Är inte det väldigt tråkigt på tal om inget? Att städa? Jag har provat det några gånger och känt att nej, detta var inte så kul. Fast å andra sidan älskar jag när det ser rent och snyggt ut och det väger ju upp städandet. Jag brukar aldrig kunna ta en paus när jag städar för när jag då ska börja igen så tycker jag det är så tråkigt att jag struntar i det, någon mer som är sådan?

Bild 2015-10-07 kl. 07.56 #2

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>