Deppigt & lite seriöst

Hej på er alla fina,

Hoppas ni mår bra. Jag mår inte så bra faktiskt. Detta skriver inte jag för att ni ska tycka synd om mig utan för att jag vill vara ärlig. Jag går barn- och fritidsprogrammet på gymnasiet och lär mig alltså ganska mycket om människor och samhället runt omkring och jag tycker man ständigt hör att den psykiska ohälsan har ökat men man hör aldrig om någon som faktiskt mår psykiskt dåligt. Allt är ständigt så himla bra och alla är så lyckliga, på utsidan i alla fall. Så nu är jag ärlig och säger som det är.

Jag mår idag inget bra och känner för att lägga mig under täcket och gråta en skvätt. Jag orkar inte, kroppen säger stopp. Med detta vill jag förmedla känslan av förståelse. Vi har ju alla dåliga dagar, right? Varför inte vara ärliga när vi inte mår bra? Jag är superdålig på det och är det något jag måste öva på men jag vill att vi ska förenas i någon slags ”jag känner likadant som du”-känsla. Vilket jag hoppas att vi kan. Hur som helst, detta blev ett lite annorlunda inlägg och jag hoppas att alla mår bra och har haft en bra dag. Har ni inte det så hoppas jag att ni ändå har någon att prata med.

Kram!

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>