Kyrkan & matkoma

God morgon på er,

Hur harni det idag? Jag har det bara bra dock lite ont i halsen men det är nog sådant som går nu. Om en liten stund ska jag och familjen åka till kyrkan eftersom min syster går på konfirmation och måste därför vara ett visst antal gånger i kyrkan. Jag tycker det är en härlig och rogivande atmosfär i kyrkan. Det är mysigt på något sätt. Jag konfirmerade mig dock inte. Jag kände inte för det och är faktiskt inget jag ångrar men det är bara roligt att min syster gör det.

Igår var vi ju som sagt på restaurang och jag beställde en planka och jag är en sådan människa som skäms om jag lämnar kvar mat på tallriken (eller i detta fall plankan) så jag gav mig attan på att jag skulle äta upp. Jag åt och åt och åt, tillslut hade ja ätit en hel planka själv. Jag var proppmätt och på en Lördag kommer ju även chipsen fram här hemma på kvällen. Jag åt nog 10 stycken och sedan gav jag upp. Jag ångrade lite igår att jag åt allt men jag kan liksom inte gå ifrån matbordet utan att äta upp. Någon mer som är sådan?

Bild 2015-10-04 kl. 09.03

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>