Plugghäst & matglad

Hejhej,

Hur har ni det denna Lördag? Jag har det bara bra tackar som frågar (om ni frågade, gjorde ni inte det är det okej ändå) har suttit och pluggat ganska länge nu och känner att jag behövde en lite paus. För er som undrar om jag endast pluggar på helgerna är svaret ja. Jag skriver inte detta för att skryta men det är så det är. Jag sitter helger med uppgifter och övar inför prov. Nej, jag klagar absolut inte eftersom det är mitt val men jag funderar på hur människor med faktiska fritidsintressen gör.

Jag ska faktiskt ta lite paus och läsa lite ur Clara Henrys bok och dricka lite kaffe. Ikväll ska jag och familjen på tal om inget gå på restaurang och det ska bli väldigt roligt. Jag älskar verkligen mat. Jag blir så otroligt glad över en god måltid. Jag låter kanske lite sjuk när jag skriver så men det är så otroligt gott men mat! Någon mer som håller med mig?

IMG_20151003_093422

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>