Podd & trötthet

God kväll kära vänner!

Hur har ni haft det idag? Jag har bara haft det bra faktiskt. Jag nu väldigt trött. Man blir nog det när det börjar bli höst. Sitter nu och lyssnar på Resa och boende som är en podd utav Carl Stanley och Isidor Olsbjörk, det är en väldigt bra podd. Man skrattar alltid någon gång under podden. Så här sitter jag i min säng och lyssnar på dessa pöjka och är snart på väg att somna eftersom jag är så trött. Jag har typ bara gäspat hela dagen och har velat lägga mig i ett hörn och sova.

I morgon är det fredag och det är bra. Med den anledning att det då är officiellt okej att längta efter chips och sovmorgon. Jag längtar efter helg nu faktiskt eftersom jag är så trött. Är det någon mer som är väldigt trött? Jag vet knappt vad jag heter längre för jag är så trött. Gud vad jag klagar, i alla fall. Jag hoppas att ni alla har haft en bra vecka hittills och får en bra helg. Nu ska jag lägga mig på kudden och sova lite. Natti!

20150930_171543

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>