Cooper & mensbok

Hallå på er,

Det var länge sedan nu. Hur har ni det? Jag har det faktiskt bara bra. Har haft cooper test idag och för alla er som inte går i skolan eller inte har cooper test (av olika anledningar) så är cooper test något alla elever fruktar och får svettningar och panikångest över att de inte tränat mer bara idrottsläraren nämner cooper och de elever som ser cooper som något de äntligen ska få göra anses som onormala och får aldrig mer sitta med de andra i matsalen. Nejdå, så allvarligt är det inte för er som blev oroliga. Cooper innebär att man springer 3000m (3km) och ska försöka få så bra tid som möjligt och man mäter kondition och syreupptagning. Det gick bra och jag dog inte av syrebrist som jag trodde jag skulle göra.

Jag var på bokmässan på tal om inget och såg till att köpa Clara Henrys nya bok(!!!). Jag och min kompis åkte buss med kommunal ner till Göteborg och var på bokmässan under en hel dag och det första vi gjorde var att greppa varsin bok och ställa oss i kön till signeringen för Ja jag har mens, hurså? (bokens titel) och vi fick våra böcker signerade och varsitt foto ihop med denna göteborgska donna. Hon var jättetrevlig och vi var nöjda. Jag har nu börjat läsa boken och den är fantastiskt bra. Är det någon annan som har boken?IMG_20150927_114127

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>