Paddling & sovmorgon

Hejsan,

Hur mår ni mina kära vänner? Jag mår bara bra. Jag har haft otroligt mycket runt mig just nu med tanke på att i tvåan är det så otroligt mycket att göra hela tiden. Och eftersom jag är en sådan person som gärna gör lite utöver det jag behöver så får jag typ dubbelt att göra. Men jag får skylla mig själv faktiskt. I alla fall, jag har varit och paddlat och det var hur roligt som helst. Har ni inte provat på paddling så gör det för det var fantastisk dock var själva ”sova i tält”-upplevelsen inte lika fantastisk eftersom det var så otroligt kallt. Men vi överlevde och kom hem utan skador och på hyfsat bra humör.

Bild 2015-09-19 kl. 16.49 #2

Nu håller jag på kolla runt på olika blogga m.m och känner hur jag gärna skulle vilja gå och lägga mig eftersom jag är så trött. Jag vet dock inte varför jag är trött med tanke på att jag inte gjort något speciellt idag. Men jag antar att hel hektisk vecka ger en väldigt seg helg. På tal om inget har jag sovmorgon på måndag eller snarare sovförmiddag eftersom alla lärare på min skola ska på föreläsning och då är alla lektioner fram till 12.00 inställda och detta kan ju i alla fall ungdomar i stan jubla över samt de ungdomar som faktiskt kan ha sovmorgon. Jag är sämst på det, kan inte ens gå upp tjugo minuter senare än vad jag brukar…någon som känner igen sig?

Bild 2015-09-19 kl. 16.49

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>