Checklist-dag

Halloj,

Hur har ni det denna Söndag? Jag har det bara bra. Idag har en en checklist-dag. Och det är ganska enkelt för en som undrar vad denna dag går ut på. Att man har massor av saker att göra och då måste man ta tag i sitt liv och klara av dessa saker på en dag. Jag har använt mattehjärnan och städat och har bara kvar lite ”bakning” och att kolla av packning. På Torsdag är det dags för mig att bli en friluftsmänniska eftersom alla tvåor på barn- och fritid ska ut och paddla. Jag har aldrig paddlat förut så det ska bli otroligt roligt.

Hoppas att ni får en bra Söndag!

Bild 2015-09-06 kl. 12.23

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>