Känner mig som en zombie…

Hejsan på er!

Hur mår ni? Jag mår bra men är så otroligt trött. Då undrar ni säkert varför? (eller inte) Jag har hjälpt till med insparken som min gymnasieskolan hade igår kväll. Jag är ingen kvällsmänniska och var trött redan vid 16.00 och var ganska orolig för hur det skulle gå men det gick jättebra och det var otroligt roligt! Jag och min kompis hjälpte till och ”discot” höll på till 02.00 och vi kom inte där ifrån för en vid 04.00 och vi bara la oss i varsin säng och somna direkt och fick sova lite innan vi skulle upp igen så nu sitter jag här och är jättetrött och känner mig dagen efter utan att ha druckit en droppe alkohol. Idag ska jag inte göra något alls utav bara njuta utav mitt egna sällskap och dricka kaffe samt ligga halvdöd i sängen och kolla Youtube-klipp. Vad har ni för er idag?

Bild 2015-09-05 kl. 14.46 #2

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>