Varför jag har svårt att säga nej

Hejsan,

Jag har alltid funderat på vad det är som gör att jag har så svårt att nej. Det har jag nästan alltid haft och det har ibland hjälp mig och ibland gjort det otroligt mycket jobbigare för mig. Har jag varit tvungen att säga nej så har jag gjort det med någon slags vit lögn för jag tycker det är så jobbigt att säga nej. Detta har jag funderat på och har nu hittat anledningen. Japp.

Jag ÄLSKAR verkligen Japp, om det är någon choklad jag älskar är det Japp. Ni som inte fattar poängen så i reklamen för Japp så är det en man som behöver säga ja mer och gör det när han ätit Japp och det är där ifrån jag fått det. Jag var för övrigt överlycklig när Marabou gjorde en 200g med Japp. Kan det blir bättre än så för sockergrisar som jag? Jag tror inte det.

Bild 2015-09-03 kl. 19.43

Vilken är eran favoritchoklad/chokladbar?

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>