”Man lever bara en gång”-musik

God morgon!

Idag är en ny dag och vi ska nu bege oss till jobb och skolan (eller stanna hemma) och jag är laddad och känner mig idag väldigt positiv. Har ni också sådana direkta signaler? Jag kan vakna på morgon en känna direkt att jag inte är på bra humör och sedan är nästan hela dagen förstörd pga detta. Inte så himla roligt eller uppiggande men så är det ibland. Allt kan inte vara bra(värst vad ”quote-ig” jag blev, i alla fall). Men idag är en bra dag och dessutom slutar jag tidigt, bara det är ju något som piggar upp ibland.

Annars idag händer inget speciellt. Som det brukar vara i mitt liv. Jag går till skolan, är i skolan, kommer hem, plugga och går och lägger mig typ. Men sådant är ju ett val i livet också antar jag. Är det bara jag som får livskriser när jag hör låtar om att man bara lever en gång? Jag kan nästan inte lyssna på sådana låtar eftersom jag direkt känner mig otroligt meningslös och stänger av låten. Är det bara jag?

20150903_062517

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>