Onödigt fakta om min Onsdag

Hejsan hejsan,

Hur har ni det denna Onsdag? Jag har det endast bra. Har nu grävt mig ner ytterligare lite ämnen och ska snart försöka gå en sväng för at få lite miljö ombyte. Det är nyttigt med miljöombyte och att man rör på sig. Det vet jag. Inte bara för jag har en hjärna och kan tänka själv utan också för att jag går barn- och fritid och vi pratar inte bara om barn och pedagogiska verksamheter utan också att det är viktigt att röra på sig och det är jag sjukt dålig på men jag försöker i alla fall.

Vet ni vad jag gjort idag? (Nu kommer många döma mig och kalla mig fet men det är jag inte för jag är bara bekväm utav mig) Jag har joggat 500 meter utan avbrott och innan ni frågar så nej det är inte något som jag skryter men eller vill vinna ett OS på eftersom det vore otroligt konstigt ifall jag gjorde men jag är ingen idrottmänniska och har aldrig varit och varje gång idrottläraren har sagt vi ska jogga runt ett visst område så har jag gett upp efter typ 100 meter. Men idag gjorde jag inte det och det är jag faktiskt stolt över. (Herregud, vad bisarr jag låter men i alla fall)

Bild 2015-09-02 kl. 16.27

Hoppas ni har haft/har en bra Onsdag!

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>