Landet in mitt hjärta

God kväll,

Jag tog en paus från mitt pluggande och tog en liten promenad och här ute på landet är det helst fantastiskt. Det är inte jätteroligt att bo på landet när det är en meter djup snö och man måste pulsa genom den för att komma till bussen eftersom man har sovmorgon och inte kan åka med familjen som åker en timme tidigare. Men när det är höst, som för övrigt är en otroligt fin årstid. Då är det otroligt mysigt att promenera förbi åkern och bara andas.

När familjen kom hem föreslog mamma att vi skulle äta på McDonalds, så vi gjorde det. Jag måste säga att det är inte supergott. Jag gillar hamburgare men McDonalds är inget som gör mig otroligt lycklig. Det är som tur är otroligt trevlig personal på McDonalds så det är ju något som väger upp. På tal om inget så på Fredag är det inspark här i Lidköping för alla gymnasieelever och då ska jag och en kompis hjälpa till. Vi ska stå och sälja dricka, vilket jag tror behövs. jag tycker det ska bli jättekul!

 

20150902_170639 20150902_170721

Nu ska jag lägga mig och kollar runt på sociala medier. God natt!

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>