Pluggteknik & ”firning”

God morgon på er!

Hoppas alla har sovit gott. Det har jag gjort (för den som antecknar). Jag tyckte att jag firade Liams födelsedag till fullo igår, genom att äta chips och kolla på One Directions film This is us. Som jag för övrigt såg på bio när den kom ut tillsammans med min syster, jag satt större av delen och bara glodde och den mindre delen av filmen grät jag. Inte för att filmen var dålig men mitt ”fangirl-jag” kunde inte hantera situationen riktigt. Min syster som inte är lika insatt hann äta upp alla popcorn innan filmen var slut och det är ju också något som behöver göras.

Idag är ännu en plugg-dag för min del men ska försöka gå en liten promenad mellan mina små innötning perioder. Det sägs ju att det är det bästa när man ska plugga. Att plugga i i korta perioder och göra lite mellan eftersom det lättare går in då än att ta allt på en och samma gång. Jag tror nog att det funkar men jag brukar inte plugga på det viset eftersom jag är en sådan människa som får ett sådant flow när jag pluggar och när jag väl inte orkar mer tar jag och lägger ner det och tar det efter någon dag igen. Hur gör ni?

Bild 2015-08-30 kl. 09.41

Hoppas ni får en bra Söndag!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>