Plugg & kräftor

Hejsan,

Hur mår ni? Jag mår väldigt bra dock är jag inte smått trött. Jag har grävt mig in i hinduismen denna förmiddag eftersom jag har ett litet läxförhör på detta. Jag har dock lite ”läxor” kvar men det är ju så det är när man går i skolan. Då får man ta sitt ansvar och göra lite läxor, eller hur? Så denna helg kommer spenderas ihop med mina kära läroböcker, jag känner mig så cool när jag skriver detta känner…i alla fall.

 

Bild 2015-08-29 kl. 08.47 #2

Jag är på tal om inget ensam hemma just nu. Mamma, pappa och mina småsyskon är i stan medan jag sitter här. Men ni behöver inte tycka synd om mig eftersom jag valde själv att vara hemma så…men i alla fall. Ikväll är det dags för lite kräftor, jag har taggat nästan hela veckan för detta. Det är så mysigt att bara sitta där och mums kräftor och umgås med familjen. Vad ska ni göra i helgen?

Bild 2015-08-29 kl. 08.46 #2

Nu ska jag dyka ner i nästa ämne, hoppas ni får en bra dag!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>