Muffins & födelsedag

Hejhej,

Fick ett litet infall efter att jag suttit och sammanfattat ett helt kapitel och bakade muffins med glasyr och kokos på. Jag är inte mycket för att baka men idag fick jag ett litet sug efter att baka och tog tag i denna frestelse. Dessa muffins blev faktiskt väldigt goda. Vilket var tur eftersom jag inte hade någon aning om vad jag håll på med över huvudtaget så de kunde lika gärna blivit otroligt misslyckade. Ska nu ännu en gång denna dag dyka ner i lite religion.

Bild 2015-08-29 kl. 15.59

På tal om inget, vet ni vad det är för dag idag? Liam Paynes födelsedag. Nu kanske ni undrar vem Liam Payne är och då ska jag förklara. Han är en utav medlemmarna i One Direction. Ni som läst denna bloggen länge ( eller skollar ner lite i flödet) vet att jag älskar One Direction och då får man ju göra allt för att fira en utav dessa grabbars fördelsedagar. Frågan är ju vad jag ska göra…jag kommer nog på något. Så länge får han en slängpuss och ett stort GRATTIS!

Bild 2015-08-29 kl. 16.00 #3

Kram!!

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>