Youtubeserie & pluggdags

Hejhej,

För er som är oroliga över min lilla förkylning kan vara lugna, jag mår lite bättre idag i alla fall. Har ändå typ legat i sängen hela dagen och ätit mycket halstabletter. Det är alltid så när man är sjuk, att man verkligen vill bli frisk. Sedan när man väl är frisk så vill man ibland bli sjuk så man kan ligga i sängen och kolla på serier och bara vara hela dagarna. Idag har jag kollat Snooza med Simon och Emil som är en youtube morgonshow som gick för några år sedan och det var en otroligt bra serie som jag idag tänkt plöja igenom.

I morgon är det skola och jag känner mig positivt inställd. Ska kännas skönt att få dra igång på riktigt eftersom första veckan endast innebär att man ska få lite nya böcker samt få lite olika kursplaner förklarat för sig. Så det ska bli roligt att sätta igång och få lite att syssla med. Jag är ju en sådan person som verkligen gillar att plugga, har hyfsat länge varit en sådan person så jag har känt mig lite raslös nu det sista men nu drar det äntligen igång!

Kram!

20150823_152806

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>