Sjuk & Hjulafton

Halloj,

Hur mår ni? Jag mår sådär. Jag började skolan i Tisdags och blev under Fredagen förkyld. Så idag har jag endast ätit halstabletter och druckit te hela dagen. Jag antar att det är allas bakterier som blandas när skolan börjar så det är inte så konstigt men det känns ju sådär att vara sjuk den första helgen efter skolan börjat, men det går ganska bra ändå. Det känns så bra att skolan har börjat igen i alla fall. Känner ni likadant? Jag älskar verkligen skolan och har längtar massor efter alla klasskamrater!

I Torsdags var jag och familjen på hjulafton som är en stor ”motorfestival” där det varje år en massa motorcyklar, mopeder och lite unika bilar som åker parad genom stan och det är så mäktigt! Jag är inget stort fan av motorer alls men det är helt otroligt häftigt. Har ni hört talas om det? På tal om inget så har det varit fantastiskt väder här den senaste veckan. Självklart började det när skolan började. Har ni också underbart väder?

Bild 2015-08-22 kl. 11.48 #2

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>