Kärleksmums & YouTube

God morgon!

Hur har ni det? Jag har det väldigt bra. Känner att det är en väldigt bra dag idag, ni vet när man vaknar och bara känner i hela kroppen att idag är en bra dag? Sådan känsla har jag idag. På tal om igen så bakade jag lite igår, brukar inte baka speciellt mycket men ibland är det ganska kul. Tänkte gjort kärleksmums och jag gjorde botten men utan kakao och sedan gjorde jag rosa glasyr med smak av citron och sedan strössel på, har inte smakat på kakan än så jag vet inte riktigt hur den blev men jag tror att det blev bra.

Nu sitter jag och kikar på YouTube-klipp och dricker kaffe. Det är typ så jag spenderar varje dag nuförtiden. Jag ÄLSKAR YouTube, det är världens bästa webbsida. Jag kollar på så mycket Youtubers så det är inte sant. Det är något med YouTube-klipp som gör mig så besatt. Det är lagom långa klipp, ingen reklam och de som gör klippen är otroligt roliga och härliga. Så jag ska väl fortsätta med det idag hade jag tänkt. Vad ska ni hitta på idag?

Bild 2015-08-11 kl. 09.08Bild 2015-08-11 kl. 09.08 #3

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>