Dröm & Fadder

God morgon på er,

Har ni sovit gott? Det har jag, dock drömde jag något otroligt konstigt. Ni vet när man drömmer om något och när man sedan vaknar är man lite chockad över drömmen och det tar ett tag innan man blir normal igen. Känner ni igen er? För att glömma min lilla dröm gick jag ner och hämtade en kopp kaffe och kikade på lite DanAndPhilGAMES-klipp medan jag halvlåg i sängen.

Idag är Måndag igen och skolan börjar för min del om en vecka. Jag ska vara fadder åt de nya 1:orna och det ska bli otroligt roligt. Jag vet ju själv hur det är att börja 1:an, jag var nervös och hade handsvett större delen utav dagen och jag ville helst bara hem och lägga mig i fosterställning men också otroligt kul och intressant eftersom gymnasiet är annorlunda jämfört med grundskolan och man får mer ansvar osv och då tycker jag att det ska bli kul att få hjälpa till lite. Har någon utav er börjat skolan än?

Kram!

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>