Värmeslag & landet

God eftermiddag,

Har precis varit och mött mamma och lillebror vid busshållplatsen och det är verkligen jobbigt varmt ute nu. När jag kom till busshållplatsen var jag hur svettig som helst. Har ni också det varmt? De har pratat om att det ska åska och jag hoppas nästan lite på det eftersom det är ganska kvavt här. Man skulle nästan vilja ställa sig i duschen i kallvatten och bara stå där hela dagen.

På tal om inget så syns det ganska tydlig på bilden att jag bor på landet och det är något som jag tänkt på den senaste tiden att det är här jag vill bo, på landet. Jag trivs så bra här och visst det är lite tråkigt att man måste åka buss vart man än vill men det är mysigt att bo på landet. Det är lugnt och fridfullt här på landet, vilket jag älskar.

Kram!

IMG_3203 IMG_3211

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Värmeslag & landet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>