Förvirrad & promenad

Hej på er,

Hur mår ni? Jag mår bra och det är faktiskt helt underbart väder ute idag. Har ni också bra väder? Det det känns som det var hur länge sedan som helst jag skrev men ni vet när man tvivlar på vem man är eller vad man har för klädstil osv? Så har jag haft det och har det ofta. Man känner sig å ena sidan punk/rock men å andra sidan rosa och glittrig, känner ni igen er?

Under tiden hjärnan håller på att välja mellan rock eller inte så har jag idag faktiskt varit ute och gått lite, vilket alltid är nyttigt men som jag tyvärr gör ganska sällan pga att jag är väldigt bekväm utav mig. Men i förmiddags tog jag mig i kragen och gick en sväng i det fantastiska vädret och efter ett tag blev jag väldigt varm vilket inte var så konstigt eftersom jag hade en luvtröja på mig. Har även läst lite och kollat på lite film. Vad har ni gjort idag?

IMG_3159

blogstats trackingpixel

4 reaktion på “Förvirrad & promenad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>