One Direction & Glassbuffé

Hallå hallå,

Idag är det Fredag och en väldigt bra Fredag också. Fick i morse reda på att One Direction släppt en ny singel och har lyssnat på den hela morgonen, den är så bra. Jag är så taggad inför deras nya album. Idag ska jag även till farmor och farfar och fika lite och sedan ska jag och farmor gå till mitt sommarjobb eftersom de har glassbuffé idag och jag menar vem tackar inte nej till glass?

Hoppas ni får en riktigt bra dag!

IMG_3126

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “One Direction & Glassbuffé

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>