Dagens bravader & åska

Hejhej,

Är nu hemma efter dagens bravader och har haft väldigt trevligt. Innan jag gick till farmor och farfar var jag en vända på stan och kikade lite och slutade med ett Baby lips och två tröjor samt puder. Gick sedan till farmor och farfar och satt där en stund och åt lite mat och hade det bra. Jag och farmor åkte sedan till mitt sommarjobb och åt utav en fantastisk glassbuffé.

När vi kom dit var det soligt och väldigt varmt men precis när vi satte oss ner och skulle hugga in utav glassen så börjar det regna och åska någon förfärligt. Jag gillar verkligen inte åska och vill helst sitta gömd under täcket när det åskar så jag tyckte det var lite obehagligt med det gick som tur var snart över. När jag väl skulle ta bussen hem var det i alla fall fint och uppehåll. Vilket var tur.

Hoppas ni har en bra Fredag!

IMG_3134

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Dagens bravader & åska

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>