Glass & YouTube

Hallå,

Hur är det med er? Det är väldigt bra med mig. Igår var familjen som sagt på restaurang och det var väldigt gott och trevligt. När vi hade ätit klart gick vi till hemmakväll och lånade film och köpte godis, vilket uppskattades utav oss barn. Man kan ju nästan inte göra något annat nu, med tanke på vädret. Här har det regnat till och från hela dagen igår och kommer göra idag med.

Blev väldigt sugen på glass så jag tog vanlig vaniljglass och blandade i lite kladdkaka och Oreokex i och det blev väldigt gott ihop. Passade på att kika lite på Felix recenserar under tiden jag mumsade i mig glassen. Just nu är det dock uppehåll ute så jag tror att jag ska ta mig en promenad.

Vad ska ni hitta på idag?

IMG_3116

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>