Restaurangbesök

God morgon på er!

Hoppas ni sovit gott. Det har jag, vaknade dock väldigt tidigt men i alla fall. Idag hade jag tänkt ta en promenad och lyssna lite på Zara Larsson och Noel Flikes podcast, vet inte om jag nämt den innan men jag tror det och har ni inte lyssnat gör det. De tar upp ämnen anpassade för ungdomar (för vuxna också) och jag tycker det är väldigt bra.

Ikväll ska hela familjen gå på restaurang och det ska bli väldigt mysigt. Det var ett tag sedan vi var ute och åt på restaurang nu så det ska bli trevligt faktiskt. Jag är ju en sådan person som ÄLSKAR mat och inte ur sen synvinkeln att jag äter jämt utan att jag på riktigt blir så sjukt glad när jag får äta god mat. Det är ju något de brukar få på restaurang så jag är så glad över kvällens aktivitet.

Hoppas ni får en bra dag!

IMG_3098

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>