Pixar film

Hellu,

Sitter och kollar på en film som heter Home som är en Pixar film. Filmen är väldigt bra så har ni ej sett den rekommenderar jag den absolut. Jag är ett stort fan utav Pixar filmer. För ett tag sedan var jag och familjen på den nya filmen Minionerna och den var inte så bra enligt mig. Det var en bra historia till varför minionera finns men filmen är inte så rolig utan mer någon man endast ser en gång.

Det har inte hänt så mycket här faktiskt. Det är fortfarande väldigt kallt och jag sitter inlindad i en filt och dricker kaffe för att hålla värmen men man ska inte klaga det är ändå okej, jag menar det kan ändå vart värre. Håller på tal om inget på att ladda ner ett spel till mobilen som heter Sims Freeplay och det är som sims fast i mobilen, har haft det förut och ska ladda ner det igen eftersom det är väldigt kul. Det tar dock väldigt lång tid att ladda ner men det är absolut värt det.

Hoppas ni får en bra fortsatt dag!

IMG_3084

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>