Städning

God morgon,

Igår var jag ju som sagt och fika med min kompis och det var väldigt mysigt, dock stängde cafét väldigt tidigt så när vi satt där började de plocka ihop och sådant gör mig så otroligt stressad. Jag förstår att de vill hem efter att ha jobbat hela dagen och att de måste städa men man blir lite stressad och man känner endast att man är i vägen för dem men det gick bra. Vi gick en liten promenad och pratade lite innan vi gick skilda vägar.

Har precis gjort mig i ordning och ska faktiskt försöka städa och plocka i ordning idag. Jag är en väldigt organiserad människa men är lite för bekväm utav mig ibland men nu ska jag städa lite eftersom jag inte orkat göra det när jag jobbat så det är lite stökigt men det ska bli ändring på det nu.

Hoppas ni får en bra dag!

IMG_3075

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>