Kallt

Hejsan,

Hur har ni det denna Lördag? Jag har det bara bra, ska snart fika med en kompis och ligger just nu i sängen i den tjockaste tröja jag äger eftersom det är jättekallt. Vart tog sommaren vägen? Det är riktigt kallt och ruggigt ute och inne. Förhoppningsvis kommer det lite sommar snart. Jag hörde att mamma pratade om att de första veckorna utav Augusti skulle bli fina och det ser jag framemot!

Jag är på tal om inget så himla glad över att ha målade naglar igen. Jag har nästan alltid haft nagellack på mig och gillar att måla i olika färger och sådär men när jag jobbade fick jag inte ha det och det leder till jag det först och främst ser lite tråkigt ut och sedan river jag bara av mina naglar och nagelbanden blir helt förstörda men nu är lacket på igen och det känns bra.

Ha det bra!

IMG_3051

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>