Fredag

God kväll!

Sitter och kollar runt på datorn och andas ut efter sista dagen utav mitt sommarjobb. Nu ska jag endast ta det lugnt och ha det bra. I morgon ska jag fika med en kompis inte sett henne sedan hon och jag var i Göteborg och såg One Direction så det ska bli roligt att se henne igen.

Just nu ska jag endast andas eftersom jag är ganska trött. Jag har gått upp ungefär 6.30 nu när jag jobbat och jag tycker det är så tidigt men jag inser att jag måste gå upp en hel timme tidigare när skolan börjar. Detta gör mig lite ledsen eftersom sova är ju en utav de bästa sakerna man kan göra, eller?

Kram! IMG_3041

Fick syn på en väldigt fin buske på väg till jobbet och passade på att knäppa en bild.

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Fredag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>