Tråkigt att lämna…

Hallå på er,

Hur har ni det? Är ni lediga/ska vara lediga eller har varit? Jag blir snart ledig eftersom jag gör min sista dag i morgon. Känner blandade känslor inför det. Det känns skönt att få sova hur länge jag vill och syssla med vad jag vill på dagarna men det är så go’ stämning där och de är så trevliga både gäster och personal. Det blir som en lite familj. Det är i och för sig okej för jag kan ju komma dit och hälsa på men ändå. Det känns tråkigt att lämna.

På tal om något helt annat håller jag på och läser en sådan bra bok för tillfället som heter Flickan framför muren av Kristina Appelqvist. Hennes böcker anser jag vara lättlästa och väldigt intressanta. Hon skriver på ett sådant bra sätt som gör att man vill fortsätta läsa. Det är exakt vad jag ska göra denna kväll.

Hoppas att ni får en bra dag!

IMG_3004

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>