21 Juni 2015

Hejsan,

När jag slutade idag så åkte hela familjen och spelade minigolf, trots att det regnade lite men det är ju så att det blir ju vad man gör det till och humöret vad ändå på topp. Vi spelade och det var roligt, var väldigt länge sedan jag spelade men det gick faktiskt bra. Mamma och pappa vann dock och vi barn fick se oss besegrade.

Nu sitter jag och runt på datorn och dricker lite kaffe. Det är typ så varje dag avslutas och enligt mig kan det inte bli bättre. Jag är väldigt beroende utav YouTube, det finns så mycket bra Youtubers där ute som göra så bra videos så jag kan nästan inte undgå att kolla. Har ni någon favorit youtuber?

Kram!
IMG_0064

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “21 Juni 2015

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>